Dr.Baumann logo web

Interessert i å bli forhandler av Dr. Baumann produkter?
Avtal et uforpliktende møte med Dora Hall, vår representant i Norge.

UNIKE EGENSKAPER

Et produkt fra Dr. Baumann hudpleie-serier dekker alle behov for riktig hudpleie.

• Det eneste bionome produktet i verden.

• Det eneste produktet som er helt indentisk med huden

• Det eneste produktet med 12 flerlags liposome.

Produktene er biotekniske.
Råvarene er utvunnet av vegetabilske oljer og planter. Produktene er derfor 100% veganske. Alle våre produkter er basert på ingredienser som allerede finnes i huden og er en del av dens struktur.

Jo nærmere produkter kommer den naturlige strukturen og inneholdet i huden, jo mer effektive er de for å oppnå en vakker og sunn hud. Våre produkter inneholder ingen ingredienser som er fremmed for huden, som virker mot hudens helse eller skaper hudproblemer. Vi bruker ingen overflødige ingredienser eller hensiktsløse tilsetninger.

Liposomer er de samme lipider (fettstoffer) som finnes i menneskelige celler. Multilamellar Liposome åpner kanaler i huden og frakter viktige vitaminer, fettsyrer, hyaluronsyre og urea (som binder vann) ned til cellene. Vår unike 12-lags liposome gjør oss i stand til å behandle ikke bare overflaten av huden (epidermis), men aktivere, reparere og beskytte alle hudens lag helt ned til underhuden (basallaget), -der nye celler produseres. På denne måten er vi i stand til å stimulere metabolske funksjoner, samt sikre sunn celle- og kollagenproduksjon, for å opprettholde en velfungerende hud.

Våre produkter dekker alle behov og utfordringer innen moderne hudpleie.
Kremene matcher strukturen og inneholdet i hudens talglag nøyaktig og flerlags-liposomene behandler huden fra overflaten og ned til basallaget, der nye celler produseres. Dette muliggjør reparasjon, produksjonsnæring og beskyttelse av cellene. Ampullene våre brukes til å forsterke behandlingen av spesielle utfordringer, eller til behandling av hud med mer kompliserte problemer. Problemer av genetisk art og ulike former for dermatitt holdes under kontroll, takket være de hud-identiske ingrediensene.

Etisk produksjon og distribusjon.
Vårt mål er å gi verden muligheten til å velge en sunn, miljøvennlig, hudvennlig og dyrevennlig måte å pleie huden på.

Våre produkter er bioname. De er fri for kjemiske konserveringsmidler, aminosyrer, animalske derivater samt duft- og fargestoffer. Produktene opprettholder hudens homeostase ved å tilføre de stoffene som huden trenger for å reparere og beskytte seg selv. Vi bruker ikke papiremballasje av hensyn til miljøet.

Hudpleie for livet
Dr.Baumanns hudpleie-serier bygger et langsiktig forhold til huden. Mange hudpleie-produkter gir meget korte perioder av kundelojalitet fordi brukerne skifter fra merke til merke for å finne noe som endelig fungerer for dem.
Med Dr. Baumanns produkter ser vi at kunder forblir lojale fordi de opplever virkningen av de unike ingrediensene og ser de synlige resultatene de gir.

Slik skiller Dr. Baumanns produkter seg fra alle andre på markedet, og våre priser er meget konkurransedyktige.

 

Dr. Baumann liposomer
Dyrevennlig produksjon