Dr.Baumann logo web

Interessert i å bli forhandler av Dr. Baumann produkter?
Avtal et uforpliktende møte med Dora Hall, vår representant i Norge.

DORA HALL

Dora Beinteinsdottir Hall er opprinnelig fra Island, men har bodd i Norge i 40 år. Dora tok sykepleierutdannelse på 90-tallet og jobbet siden som sykepleier på sykehus og sykehjem, til hun startet Clinic Medica i  2003. I tillegg til sykepleierutdannelsen har Dora en utdannlse innen administrasjon og ledelse fra BI. I løpet av de 20 årene hun har drevet Clinic Medica har hun også tatt uttallige kurs innen Diode laser, IPL,YAG, LPG, injeksjoner og hudbehandlinger.

Dora har i mange år solgt og jobbet med diverse hudkremer fra både kjente og ukjente leverandører, men syntes aldri hun fikk det ønskede resultatet for sine kunder.

I 2019 var hun på messe i Paris og kom i kontakt med det tyske merket Dr.Baumann som er en internasjonalt anerkjent merkevare. Hun fikk med seg en rekke prøver hjem til klinikken, og etter noen ukers behandling av egen hud innså hun at dette var kremen hun vill anbefale til sine kunder. Hudpleie-serien er kjent for sitt fokus på høykvaltitetsingredienser og skånsomme formler. Kremene er 100% veganske.

Dora er nå distributør av Dr.Baumann for Norge og Island og blir brukt av flere hundre kunder.

 

Dora Hall

Dora Hall

HISTORIEN OM SKINIDENT AG

På 1980-tallet begynte Dr. Ernst W. Henrich å spesialisere seg i samarbeid med kosmetiske institutter i blant annet behandling og utryddelse av rynker. Fordi effektiv og sunn hudpleie er så viktig for den langsiktige bærekraften til sunn og vakker hud, interesserte Dr. Henrich seg også for hudpleieproduktene som ble tilbudt av kosmetiske institutter og det generelle markedet. Ved å gjøre dette konstaterte han at kosmetiske institutter, apotek, parfymerier, helsebutikker og andre distribusjonskanaler ikke oppfylte kriteriene som han anså nødvendige, som lege orientert mot dermatologi og naturmedisin, for sunn og affektiv hudpleie. Dette ønsket han å endre.

På en konferanse for kjemikere i Heidelberg i 1988 møtte Dr. Henrich Dr. Thomas Baumann. Sammen grunnla de DR. BAUMANN COSMETIC GmbH i 1990, hvoretter de første produktene ble utviklet med suksess over en toårig forskningsperiode.

Dr. Thomas Baumann

Dr. Med. Ernst W. Henrich

Fra starten foregikk salg og distribusjon kun gjennom kvalifiserte kosmetikkinstitutter som kunne sørge for ekspert hudanalyse og konsultasjon. Fordi Dr. Baumann SkinIdent-navnet står ikke bare for produktkvalitet, men også for kvalitetskonsultasjon og kundeservice.

Fremst i utviklingen av produktene var fokus på helse og dermatologiske kriterier som optimal kompatibilitet og effektivitet. Dette krevde identifisering og avståelse av stoffer som kan ha en negativ innvirkning på huden. Minste dermatologiske kriterier for hudpleieprodukter er at de er:

  • fri for parfyme/duft (regnes som de verste allergenene)
  • fri for konserveringsmidler (også blant de verste allergenene)
  • fri for mineraloljer (på grunn av den negative effekten på hudens beskyttende barriere
Dr. Thomas Baumann

Dr. Thomas Baumann