Dr.Baumann logo web

Interessert i å bli forhandler av Dr. Baumann produkter?
Avtal et uforpliktende møte med Dora Hall, vår representant i Norge.

Speilet på veggen lyver ikke, men det er mye du kan gjøre for å beholde en sunn hud
Jeg synes det er mye snakk på sosiale medier om å være rynkefri og holde seg ung, men vi kan aldri bli unge igjen og vi kan aldri bli fri for rynker når alderen innhenter oss. 

Men, vi kan prøve å få til at vi eldes med måte, og prøve å holde igjen alderstegnene.

Aldring er en naturlig prosess som ikke kan stoppes og målet er jo ikke å være evig ung, men ha en sunn hud. Du kan nemlig ikke stoppe klokken helt, men det finnes forebyggende og korrigerende løsninger for å tone og stramme opp huden din, og det vil resultere i mer «ungdommelig» utsende. 

Vi ønsker å ta oss godt ut ikke sant?

Hva er Kollagen?
Kollagen er det proteinet som det finnes mest av i kroppen din og hovedrollen er å gi struktur, styrke, fasthet,tone og støtte. Kroppen din produserer kollagen naturlig og utgjør 70% av dermis. 

Dessverre begynner produksjonen å avta etter 25 år. 

Sjokk!! 

Kollagenet fortsetter å synke med 1% pr år. 

Etter fylte 40 år blir situasjonen mer bekymringsfull. Huden er mindre elastisk og linjer, rynker og løs hud begynner å vises. Dette akselerer ytterligere av reduksjon i den naturlige mengden fett i de dypere lagene av huden din og etterlater ledig plass i hudlagene, noe som bidrar til mindre konturer utseende. 

Ingen kan skru klokken helt tilbake, men det finnes forbyggende strategier og løsninger for å stramme opp huden din uten å bruke «kniven».

Hvilken livsstilfaktorer fører til rynker og mindre elastisk hud?

  • Røyking
  • Overdreven bruk av alkohol og koffein
  • Hyppig eksponering av ultrafiolette A (UVA) og ultrafiolette B (UVB) stråler
  • Ekstremt vekttap
  • Diett med høyt innehold av bearbeidet mat
  • For lite søvn
  • Stress

Hva kan jeg uansett gjøre for huden min?
Huden beskytter oss mot fysiske, kjemiske og mikrobiologiske skader. Det er derfor viktig at vi tenker over hva huden trenger til daglig for å beskytte og for å fornye seg. 

Det beste for huden er at vi bruker produkter som inneholder hud og kroppsidentiske stoffer og vitaminer.

Dette vil si at stoffene i kremen er så lik oppbygningen av huden som overhodet mulig. Huden vil kjenne igjen disse stoffene og ta de til seg for vedlikehold og videre oppbygging. 

Alle Dr. Baumann produktene har dokumentert effekt på hudstrukturen, og siden produktene inneholder så mye fuktighet, vitaminer og næringsstofferså vil en innen kort tid se en tydelig forbedring av hudkvaliteten i hudens struktur og overflate. 

Huden blir sunnere, friskere og får mer spenst. 

I tillegg til å inneholde de stoffer huden trenger er produktene uten konserveringsmidler, parabener, parfyme, mineralske oljer og er uten animalske stoffer.

Hva skal en god hudkrem inneholde?
Noe av det en krem må inneholde er vitaminer, næringsstoffer, Niacin, hyaluronsyre, urea (som binder vann), keratin og liposomer (fettstoffer) for å frakte viktige vitaminer ned i huden, som igjen støtter produksjon av elastin og kollagen. 

En god krem skal støtte alle lag av huden (talg, hornlag, overhuden og basalcellelaget). 

Alle kremer fra Dr.Baumann gir denne støtten til huden, som igjen gjør at huden får et sunt og friskt utseende.

Så du har virkelig mange gode muligheter til å beholde en sunn og vakker hud hele livet.

Ta vare på deg selv!

Vennlig Hilsen
Dora Hall