Dr.Baumann logo web

Interessert i å bli forhandler av Dr. Baumann produkter?
Avtal et uforpliktende møte med Dora Hall, vår representant i Norge.

OPP MED HUMØRET – LØSNINGEN ER HER

Hyperpigmentering er en tøff kamp å stå i, fordi den påvirkes av mange faktorer.  Faktorene har også en tendens til å bli gjentagene . Årsaken til pigmenteringen på overflaten av huden er overdreven ukontrollert produksjon av melanin, produsert i cellene i det basale laget av epidermis.

Overdreven melanin kan forekomme i enhver hud fra den blekeste til den mørkeste, men er mer vanlig i hud fra Middelhavet, Asia og Afrika. Hyperpigmentering fører til at mørke flekker dekker både små og store områder på huden. Det kan vises under graviditet (melasma) være et resultat av arrdannelse (postinflammatorisk) og aldrende hud også kjent som “leverflekker” Det kan også være en reaksjon på visse medisiner.

Noen helsetilstander og reaksjoner etter utslett, kan også føre til hyperpigmentering. Derfor er det også så utfordrende å behandle.

Det er mange aggressive måter å bli kvitt de mørke områdene på huden. Det involverer azelainsyre glykolsyre peeling retinoider, steroider, og i noen land hydrokinon. Problemet med denne mer ekstreme behandlingen er at de sensibiliserer huden ved å skape ubalanse og skade på hudens beskyttende lag, noe som resulterer i en tilbakevending til den opprinnelige tilstanden, og i noen tilfeller forverres situasjonen.

De kan forårsake hudutslett, stikkende betennelse, tynn hudrødhet i huden, ekstrem tørrhet eller en allergisk reaksjon kjent som kontakteksem.

TA HELLER DEN SUNNE BEHANDLINGEN

Dr. Baumann Bionome Skincare foreslår en bevist sikker sunn måte å behandle hyperpigmentering på. Produkter som inneholder vitamin C, en effektiv naturlig lysende ingrediens, niacinamid og vitamin B3 som effektivt kontrollerer produksjonen av melanin rett ved basallaget der nye celler produseres.

Det vil også lyse opp melanin i cellene i de andre lagene av epidermis, en ideell løsning for pigmentering på overflaten av huden. Likeledes vil Glucosamin som har lignende egenskaper som Niacinamid og i kombinasjon, to kroppsidentiske ingredienser gi en dobbel behandlende effekt på huden.

Selvfølgelig vil Dr. Baumann Vitamin E&C Multilayer Liposomet beskytte og behandle huden i alle deler av epidermis, og vil fungere som en kraftig fuktighetsgiver da hyperpigmentering har en tendens til å være ledsaget av mangel på essensiell hyaluronsyre.

Alle Dr. Baumann flerlagsliposomer inneholder et høyt innhold av hyaluronsyre blant andre essensielle næringsstoffer.

Dr. Baumann Bionome Sun Care inneholder verken duft eller kjemiske solkremer 2 faktorer som stimulerer hyperpigmentering,

Så velg sunt, velg ikke-aggressivt, velg trygt og velg produkter som fungerer.

Hilsen Dora Hall